ANKARA / KIZILCAHAMAM - Orhangazi Ortaokulu

Ock

Okulumuzda rehberlik çalışmaları kapsamında uygulanan "Atılganlık Eğitimi" çalışmaları devam etmektedir.

Ock

e-Twinning projemiz Our Green Podcast  “ Reduce Reuse Recycle” etkinliği kapsamında okulumuzda yapılan etkinliklerimiz

Ock

e-Twinning projemiz Our Green Podcast “ Save Water” etkinliği kapsamında okulumuzda yapılan etkinliklerimiz

Ara

8.sınıf öğrencilerimize Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi ve Etimesgut Özkent Akbilek Fen Lisesini gezdirerek bu okullarla ilgili bilgi almalarını sağladık.Öğrencilerimizin motivasyonlarını arttırmaya ve üst öğrenim kurumlarını tanıtmaya devam edeceğiz.

Ara

Okulumuz 7.sınıf öğrencilerinin Din Kültürü ve Ahlak bilgisi Dersi "Hac ve Umre" ünitesi kapsamında hazırladıkları Kabe maketleri ile bir sergi düzenledik. En beğenilen ilk 3 maketi yapan öğrencilerimizi sürpriz hediyeler ile ödüllendirdik.

Kas

Zorluklar ve imkansızlığın ortasında, bağımsızlık uğruna koca bir ulusun verdiği bir büyük mücadelenin adıdır CUMHURİYET…

Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın gururunu yaşıyoruz.Bu büyük zaferi kutlarken, Atatürk'ün bize bıraktığı mirası koruma ve büyütme sorumluluğunu hep birlikte taşımalıyız.

İlçe Stadyumunda öğretmen, öğrenci ve velilerimizin de katılımıyla bayramımız büyük bir çoşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılı Kutlu Olsun!

Kas

Kardeş okul projesi kapsamında okulumuza ziyarette bulunan çeltikçi ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleriyle güzel ve eğlenceli bir gün geçirdik.

Ekm

Okul rehber öğretmenimiz ve millet kütüphanesi çalışanları işbirliği ile 8.sınıf öğrencilerimize meslek tanıtımı yapılmış ardından LGS motivasyon amaçlı eğlenceli dakikalar gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimize LGS sürecinde iyi çalışmalar diliyoruz.

Ekm

İlçe Müftülüğü'nün düzenlemiş olduğu "Mevlid-i Nebi Haftası” programı ve Peygamber Efendimize Mektup ve Şiir Yarışmasında öğrencilerimizden Tuğba Gökçen ÖZTÜRK 2. ve Emirhan DEMİRCİ 3. olarak dereceye girmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle  düzenlediğimiz program okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.